Dag 3

Hej! Tredje dagen i New York började med en sväng till East Side, där vi promenerade runt lite, och sedan gick vi till Grand Central. Vi tog Metro därifrån till Chelsea där High Line finns. Vi besökte först en liten typ saluhall där jag och Miranda åt Crepes. Sedan letade vi en stund för att hitta uppgången till High Line. Vi gick en bit på High Line innan vi gick ner för att gå mot Flatiron Building. Väl där köpte vi med oss lunch som vi åt i Madison Square Park med utsikt över Flatiron. Vi köpte också smoothies i en food truck som sedan visade sig kosta $8 styck.

Vi gick sedan till hotellet förbi Empire State Building, så fint! Efter en stund av vila gick jag och Miranda ner till Starbucks bredvid hotellet och letade lite Pokémon. Mamma och pappa satte sig på Rooftop baren vi har på hotellet. Sedan tog vi tunnelbanan långt söderut, och promenerade runt i Chinatown och Little Italy. Chinatown är riktigt sunkigt och bokstavligen stinker, vi mådde faktiskt illa. Little Italy är trevligare och maten såg väldigt god ut om man gillar italienskt!
Vi mötte sedan upp Charlotte som bor i Brooklyn och gick till en restaurang i en gränd i Soho, Freemans. Väldigt icke-turistigt och inget vi antagligen skulle ha hittat till utan en riktig local som Charlotte!
Efter maten gick vi till en thailändsk glassbar där de tillverkar glassen på en platta av is medan man väntar. Jag hade hört talas om sådant sedan innan, så det var kul. Vi valde själva smak på glassen och topping, riktigt gott och annorlunda!
Vi tog tunnelbanan hem till hotellet och nu är det dags att avsluta den här dagen. Imorgon är sista heldagen tillsammans för hela familjen.



lindhsusa.blogg.se

Vi åker till USA, följ med på vår resa! Och så fortsätter jag, vi kanske åker någon annan stans och under tiden blandas tankar, hem, vardag, mat, dryck och tårtbak på bloggen!

RSS 2.0